Algemene voorwaarden

Klantenservice
Je kunt onze klantenservice bereiken via [email protected] 
Sparkle Style
 

Veilig betalen
Voor de afhandeling van betalingen maken wij gebruik van Ideal en PayPal.

Met PayPal kun je jouw online aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen. Ook met credit card. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de verkoper. Ga naar de site van PayPal voor meer informatie.

SSL Certificaat
De webwinkel van Sparkle Style maakt gebruik van een SSL certificaat. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden verzonden en alleen leesbaar zijn voor de ontvanger. Hierdoor zijn uw gegevens beveiligd en kunnen niet onderschept worden.


Verzendkosten/retourneren

Voor het verzenden van je pakket hanteren wij de prijzen van PostNL

Pakketpost wordt met track & trace verzonden. Dit voorkomt dat het pakket niet zoek kan raken.

Wil je een pakket retourneren dan zijn de kosten voor de klant.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Afhalen
Het is ook mogelijk de bestelling af te halen in Diemen. Dit kun je aangeven in het vakje opmerkingen in het bestelproces.

Retourneren
Indien een product om welke reden dan ook niet naar jouw wens is, heb je het recht het product binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Sparkle Style te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.
Wij kunnen jouw retour uitsluitend accepteren wanneer deze:
1. is voorzien van de originele bestelbon
2. in de originele verpakking
3. ontvangen is op het juiste retour adres
4. onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat verkeert.

De door Sparkle Style reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het product terugbetaald.

Klachten

Wij doen er alles aan om je tevreden te stellen met onze producten en service. Mocht je desondanks een klacht over het product of de bezorging hebben, dan kun je mailen naar [email protected] Vermeld daarbij het ordernummer en een telefoonnummer waarop wij jou kunnen bereiken. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.