Divers

Divers
block
block
Min: €0 Max: €90

Sparkle Style Salad plate black/white stripes keramiek

Om bijvoorbeeld een heerlijke salade in op te eten of welk gerecht je dan ook bedenkt. Maar eigenlijk is deze, prachtige schaalook gewoon heel mooi ter decoratie op bijvoorbeeld jouw tafel! Handgemaakt Marrokaans Keramiek. GRATIS VERZENDING!

€39,99

Sparkle Style plate black white keramiek

Om je heerlijke salade in op te eten. Maar eigenlijk is deze, prachtige schaal ook gewoon heel mooi ter decoratie op bijvoorbeeld jouw tafel! Handgemaakt Marrokaans Keramiek. GRATIS VERZENDING!

€39,99

Sparkle Style Salad plate black/white keramiek

Om je heerlijke salade in op te eten. Maar eigenlijk is deze, prachtige schaal ook gewoon heel mooi ter decoratie op bijvoorbeeld jouw tafel! Handgemaakt Marrokaans Keramiek. GRATIS VERZENDING!

€39,99

Chanel fles met Himalaya zout

Chanel fles met premium Himalaya zout! De korrel heeft een prachtige roze kleur. Met een knipoog naar Chanel. Een eye cather in elke keuken. Een origineel cadeau om te geven, maar zeker ook voor jezelf! GRATIS VERZENDING! GRATIS VERZENDING!

€22,50

LED Globelamp 6W dimbaar

Prachtige led gloeilamp! De lamp heeft een gold effect door de laag om de gloeilamp heen. De lamp is dimbaar, waardoor je je eigen sterkte kunt creëren. GRATIS VERZENDING!

€19,99

Sparkle Style Lightbox

Lightbox afmeting breedte 30 cm en hoogte 22 cm. Werkt geleverd met een adapter. Door het aparte letter type is deze box uniek.

€42,50

Cotton Ball Lights Fairtrade

Cotton ball lights lichtsnoer.

€29,99

Amsterdams Spuitwater

Ontdek de heerlijke frisheid van Amsterdams Spuitwater traditioneel soda water uit Amsterdam! Amsterdams Spuitwater past ook bij elk gerecht dankzij de zachte en zuivere smaak en is de ideale basis om te mixen: limonade, juices, cocktails, Gin, Whis...

€24,99

Cotton Ball Lights Fairtraide

Super leuk zijn deze cotton ball lights in pastel kleurtjes. Voor in je huiskamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. Met dit mooie lichtsnoer pimp jij elke kamer op!

€29,99

Durance luxe geurkaars met houten lont White Camellia

Deze overheerlijke luxe geur kaars met houten lont in de geur White Camellia verspreidt een zalige geur van musk met een vleugje vanille, jasmijn en roos.

€34,99

Durance luxe geurkaars met houten lont Cotton Flower

Deze overheerlijke luxe parfum kaars met houten lont in de geur cotton verspreidt een zachte geur waardoor je een fijn gevoel krijgt.

€34,99

Durance luxe geurkaars met houten lont Wood

Deze overheerlijke luxe parfum kaars met houten lont in de geur Wood verspreidt een heerlijke geur waardoor je een relax gevoel krijgt.

€34,99
Pagina 1 van 2