BLOG

Chilly's

 • Geplaatst op
 • Door Lily
 • 0
Chilly's

De Chilly is een prachtige design fles en is handig van formaat. Past ook in de uitsparing van jouw design auto. Een revolutionaire fles die jouw water of drankje 24 uur ijskoud houdt. Ook heerlijk voor je coffee to go want deze blijft 12 uur lekker heet.
De fles is ontwikkeld in Londen en het ontwerp mag er zijn! Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn BPA vrij. Hij lekt niet en is dubbelwandig. De dop sluit luchtdicht af. De Chilly geeft geen condens af.
De fles is verkrijgbaar in verschillende design en daarom is de keus snel gemaakt. Ik zelf hou van bling, bling en heb daarom voor de gouden uitvoering gekozen.

Hamamdoek

 • Geplaatst op
 • Door Lily
 • 0
Hamamdoek

Het was heerlijk weer dus ik besloot daar eens lekker gebruik van te maken! Mijn knalroze bike stond weg te roesten dus dit was een mooie gelegenheid om hem uit de schuur te halen. Net toen ik weg wilde gaan werd er aangebeld. Ik deed open en keek in de behuilde ogen van mijn beste vriendin. Naast haar stond Lizzy haar dochter van vier. Mijn oogappel! Blonde haren, blauwe ogen, zo uit een sprookjesboek geslopen. Mijn hart maakte een sprongetje! Wat bleek, de oppas had afgezegd en mijn beste vriendin had een afspraak die ze onmogelijk kon verzetten. Geen probleem zei ik, deze single surrogaat mamma past heel graag op! Met mijn rieten mand volgeladen met broodjes, water, pleisters, etc. ja ik ben graag goed voorbereid, reed ik het avontuur tegemoet. Kees, mijn Chiwawa, achterop in haar mand en mijn oogappel voorop in haar zitje. Wat is het toch heerlijk om te fietsen in de natuur en de zonnestralen op te vangen. Echt een geluksmoment! Ik betrapte mij erop dat ik steeds harder begon te zingen en dit werkte aanstekelijk bij Kees en Lizzy. Kees overstemde alles met haar geblaf en we trokken veel bekijks. Aangekomen bij een klein riviertje besloot ik de lunch te gaan nuttigen en toen we net wilden gaan zitten hoorde ik een kind huilen. Ik keek op en zag dat het geen kind was maar een kat die in grote nood verkeerde. Hij was in het water gevallen en kon, omdat de wal te hoog was, er niet uitkomen! Ik trok mijn kleren uit, sprong in mijn lingerie setje het water in en pakte de wanhopige kat vast. De kater, totaal in paniek, probeerde zich los te wurmen maar als je bij mij in de houdgreep zit, ik heb de roze band, kom je niet gauw los. Inmiddels hadden zich al aardig wat toeschouwers op de kant verzameld. Zwemmend en spartelend bereikte ik met kat de waterkant. Ik ging plat tegen de wal aanliggen en duwde de kater naar boven. De omstanders ontfermden zich over de kat die luidkeels miauwde. Mooi, die was op zijn pootjes terecht gekomen. Missie geslaagd! Ik krabbelde omhoog maar voelde ergens iets knappen. O nee, was dat mijn dure lingerie setje? Dat kon toch niet waar zijn! Mijn slipje was blijven hangen aan een spijker en ik had twee keuzes. Rond blijven zwemmen in de rivier of met een stukkende slip op de wal klimmen. Gelukkig begreep een toeschouwer mijn gebaren en haalde mijn Hamamdoek uit mijn tas. Deze doek is fantastisch en gaat overal altijd mee naar toe. Uiteraard in roze, mijn favoriete kleur. Hij neemt heel veel vocht op en is in no time droog. Deze doek komt van origine uit het Turkse badhuis en is ook heerlijk op vakantie. Ik klom op de wal en schoot mijn doek om. Kees kwam enthousiast blaffend op mij af en Lizzy vleide zich tegen mijn nog, natte benen aan. Wat een hilarische situatie! Pfff ik moest even bijkomen. Toen ik achterom keek zag ik nog net dat de kat zich uit de voeten maakte maar...... zag ik daar een knipoog? Of had ik nog water in mijn ogen?

Sophie de Giraf

 • Geplaatst op
 • Door Lilly
 • 0
Sophie de Giraf

Het weer in Holland bleef een beetje achter dus de keus om naar Frankrijk af te reizen was snel gemaakt.
Met Kees, mijn grote liefde, vertrok ik richting de lichtstad.
Ik ben al jaren single zoals ze dat noemen en met de gedachte, " je weet nooit wat je tegenkomt en die prins moet nog ergens rond lopen" nam ik de Thalys en stonden we in no time op het perron in Paris. Kees, de grote aandacht trekker van ons tweetjes, een hoog aaigehalte Chiwawa, gekleed volgens de laatste mode, jawel er bestaat een ware kleding lijn voor Chiwawa's, werd heerlijk geaaid. Toen ik opkeek zag een super, cute, echt Frans meisje staan, met prachtige zwarte haren en donkere ogen. Een zware mannenstem riep, "Amelie, Où êtes-vous!!???? En weg was het meisje, mij en Kees achterlatend. Op de grond lag iets en toen ik het oppakte bleek het een giraf te zijn. Och dat was natuurlijk van het meisje. Wat zag de giraf er lief uit. Ik was verkocht en ging gelijk op zoek naar de winkel die deze in het assortiment had. Mijn beste vriendin is zwanger en zo'n giraf zou ze prachtig vinden. In de winkel kreeg ik alle informatie. Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en peuters. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. En het is traditie in Frankrijk dat elke geborene Sophie krijgt. Wauw, die moest ik hebben, en wat een luxe verpakking! Gewapend met Sophie onder de ene arm en Kees onder de andere arm, liep ik naar Montmarte op weg naar mijn prins!

Lampe Berger

 • Geplaatst op
 • Door Lilly
 • 0
Lampe Berger

Laat ik beginnen met mijn eigen ervaring. Ik was uitgenodigd bij mijn BFF voor een BBQ. Het was een zalige, zomerse dag en het kwik was behoorlijk gestegen. Lipjes getuit, borstjes vooruit en op mijn hoge hakjes kwam ik bij mijn dinnetje aan. Het feest kon beginnen want ik was binnen. Maar toen het eerste stukje vlees van de BBQ af kwam, brak de hemel open. Het begon keihard te regenen en iedereen ging snel naar binnen. De gastvrouw zei geen probleem en begon het vlees binnen op de bakplaat te grillen iets wat ik nooit, gezien de baklucht, zou doen. En toen kwam het. Mijn vriendin pakte de "Lampe Berger" en stak deze aan. De lucht werd moeiteloos gezuiverd en gereinigd. Ik kon het niet bevatten dat deze lamp alle stank uit het huis kon verwijderen. En daarbij ook nog een heerlijke parfum verspreiden. Je begrijpt het al, sindsdien heb ik er drie en noem ik het "mijn wonderlamp"! Later bleek dat in mijn vriendenkring er een aantal waren die de Lampe Berger al jaren gebruikten. Onder welke steen was ik vandaan gekropen?!!!!