parfum Modellen Katalyse

parfum Modellen Katalyse
block
block
Min: €0 Max: €30

Maison Berger Paris Maison Berger Paris huisparfum Ambre powder Poussiere d'ambre Lampe Berger

Deze sensuele geur Poussiere Ambre begint met de subtiliteit van een roos, biedt daarna een genot van lelietje-van-dalen en vanille aroma's, en eindigt met een vleugje boeiende amber en patchouli. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Paris 1 Liter huisparfum Vanille Gourmet / Vanilla Gourmet

Maison Berger Paris Vanille Gourmet / Vanilla Gourmet is een mix van noten met gesneden vanillestokjes. Andere heerlijke en zoete ingrediënten zijn rum, steranijs, chocolade en amandel. VOORDEEL FLES 1 liter. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Paris 1 Liter huisparfum Paris Chic

Waan je in Parijs met deze over heerlijke parfum van Maison Berger Paris . Een heerlijke luxe huisparfum voor in de Lampe Berger! VOORDEEL FLES Inhoud 1 liter GRATIS VERZENDING

€28,00

Maison Berger Paris 1 Liter huisparfum Ocean Breeze

Maison Berger Paris Ocean Breeze is een tropische en revitaliserende cocktail die de frisheid combineert en het exotisme van de grapefruit met warme en houtige noten. 1L huisparfum voor in uw Lampe Berger GRATIS VERZENDING!

€28,00

Lampe Berger huisparfum Zeste de Verveine

Een heerlijke huisparfum van Lampe Berger. Lekker fris, groenachtige geur. Samenstelling plantje verbenne, citrus, limoen en vleugje musk. Inhoud 1 Liter. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger 1 Liter Lampe Berger huisparfum Orange Cinnamon Sinaasappel met kaneel

Sinaasappel kaneel is een heerlijke huisparfum voor in uw Lampe Berger! Een top parfum! GRATIS VERZENDING!!

€28,00

Maison Berger Paris 1 Liter Lampe Berger huisparfum Caresse de Coton

Maison Berger Paris Cotton Dreams is vernieuwd en heeft een nieuw jasje aan! Caresse de Coton is de nieuwe naam en dit parfum is heerlijk fris, zacht en poederachtig met de basistonen; cedar, honing, muskus en vanille. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Paris 1 litere huisparfum Lavendel

Maison Berger Paris Lavendel is een zalige bloemige geur met verse noten van lavendel. Inhoud 1 liter. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Paris huisparfum Lolita Lempicka Sparkles Style

1liter Lampe Berger Huisparfum in de heerlijke parfum geur van Lolita Lempicka GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Paris 1 Liter lampeberger huisparfum Petillance Sparkle Exquise

Exquisite Sparkle is een heerlijke lampe berger huisparfum met een frisse geur van Champagne, patchoulli en grapefruit voor in uw Lampe Berger model. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Maison Berger Huisparfum Aroma Happy Aquatic Freshness

Lampe Berger Huisparfum Aroma Happy is een top parfum uit de collectie van Maison Berger Paris! Een heerlijke parfum met essentiële Oliën waar je super blij van wordt en je een verkwikkend gevoel geeft. GRATIS VERZENDING!

€28,00

Lampe Berger Huisparfum Aroma Energy Sparkling Zest

Lampe Berger Huisparfum Aroma Energy zesdes toniques is een top parfum uit de collectie van Maison Berger Paris! Een heerlijke parfum met essentiële Oliën waar je super veel energie van krijgt! GRATIS VERZENDING!

€28,00