Sieraden

Sieraden
block
block
Min: €0 Max: €60

Armband goud verguld

Prachtige armband met gouden balletjes. Een sjiek en elegant sieraard. Verpakt in een mooi geschenkflesje en stoffen zakje met opdruk. GRATIS VERZENDING!

€39,99

Ring rainbow stone

Prachtige 18 carat gold plated ring. Gemaakt met Cubic Zirconia. Een uniek sieraad! Beschikbaar in 2 maten. GRATIS VERZENDING!

€29,99

Oorbellen rainbow 18 Carat Gold Plated

Prachtige oorbellen voor de elegante vrouw. In de oorbellen zijn gekleurde cubic zirconia steentjes verwerkt. Super mooi te combineren met de ring uit onze collectie. GRATIS VERZENDING!

€29,99

Ring facet stone

Prachtige 18 carat gold plated ring. Gemaakt met Rose Quartz. Een uniek sieraad! Beschikbaar in 2 maten. GRATIS VERZENDING!

€29,99

Ketting steen roze 18 Carat Gold Plated

Deze mooie ketting met roze steen is extra speciaal. Hij is namelijk 18 carat gold plated. Perfect om cadeau te geven samen met de matchende ring. Ook verkrijgbaar in onze shop. GRATIS VERZENDING!

€29,99

Ketting steen groen 18 Carat Gold Plated

Deze ketting geeft jouw outfit net dat beetje extra! Elke steen heeft zijn eigen unieke karaktereigenschap. Wat jouw ketting dus one of a kind maakt <3 GRATIS VERZENDING!

€29,99

Oorbellen fine bar stud silver plated

Gave oorbellen in de vorm van een staafje. GRATIS VERZENDING!

€20,00

Armband cirkels goud verguld

Een heel fijn en mooie armband met cirkels. De armband is goud verguld. Super mooi te combineren met de andere sieraden uit onze collectie. Verpakt in een mooi geschenkflesje en stoffen zakje met opdruk. GRATIS VERZENDING!

€50,00

Armband leaf open bangle

Prachtige zilveren armband met blad. Omdat de armband open is doe je deze heel makkelijk om je pols. In de armband is een cubic zirconia verwerkt. GRATIS VERZENDING!

€23,00

Ketting ovalen hangertjes goud verguld

Prachtige goud vergulde ketting met ovalen hangertjes. Verwen jezelf of iemand anders! Verpakt in een mooi geschenkflesje en stoffen zakje met opdruk. GRATIS VERZENDING!

€44,99

Ketting dubbel met vierkante hanger goud verguld

Mooie dubbele ketting met vierkante hanger. Geeft een super finishing touch aan iedere outfit. Voor jezelf of als cadeau! Verpakt in een mooi geschenkflesje en stoffen zakje met opdruk. GRATIS VERZENDING!

€47,99

Ketting zilver bar

Verwen jezelf of een ander! Mooie zilveren ketting met bar. Verpakt in een super leuk flesje en een stoffen zakje. Dus ook erg origineel om cadeau te geven. GRATIS VERZENDING!

€39,99
Pagina 1 van 2