Sophie de Giraf

  • Geplaatst op
  • Door Lilly
  • 0
Sophie de Giraf

Het weer in Holland bleef een beetje achter dus de keus om naar Frankrijk af te reizen was snel gemaakt.
Met Kees, mijn grote liefde, vertrok ik richting de lichtstad.
Ik ben al jaren single zoals ze dat noemen en met de gedachte, " je weet nooit wat je tegenkomt en die prins moet nog ergens rond lopen" nam ik de Thalys en stonden we in no time op het perron in Paris. Kees, de grote aandacht trekker van ons tweetjes, een hoog aaigehalte Chiwawa, gekleed volgens de laatste mode, jawel er bestaat een ware kleding lijn voor Chiwawa's, werd heerlijk geaaid. Toen ik opkeek zag een super, cute, echt Frans meisje staan, met prachtige zwarte haren en donkere ogen. Een zware mannenstem riep, "Amelie, Où êtes-vous!!???? En weg was het meisje, mij en Kees achterlatend. Op de grond lag iets en toen ik het oppakte bleek het een giraf te zijn. Och dat was natuurlijk van het meisje. Wat zag de giraf er lief uit. Ik was verkocht en ging gelijk op zoek naar de winkel die deze in het assortiment had. Mijn beste vriendin is zwanger en zo'n giraf zou ze prachtig vinden. In de winkel kreeg ik alle informatie. Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en peuters. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. En het is traditie in Frankrijk dat elke geborene Sophie krijgt. Wauw, die moest ik hebben, en wat een luxe verpakking! Gewapend met Sophie onder de ene arm en Kees onder de andere arm, liep ik naar Montmarte op weg naar mijn prins!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.