Cadeaus tot € 25

Cadeaus tot € 25
block
block
Min: €0 Max: €30

Parfum Berger Parfumverspreider Cube Savon d' Autrefois

Parfum Berger Parfumverspreider Cube Savon d' Autrefois / Soap Memories Een bloemig parfum met een mix van oranje-, pioen- en katoenbloesem en bovendien verrijkt met een hint van zoete amandel. GRATIS VERZENDING!

€20,00

Sparkle Style lantaarn

Prachtig handgemaakte Marokkaanse lantaarn hoogte 30 cm GRATIS VERZENDING

€24,99

Oorbellen fine bar stud silver plated

Gave oorbellen in de vorm van een staafje. GRATIS VERZENDING!

€20,00

Armband leaf open bangle

Prachtige zilveren armband met blad. Omdat de armband open is doe je deze heel makkelijk om je pols. In de armband is een cubic zirconia verwerkt. GRATIS VERZENDING!

€23,00

Ketting Pineapple

Zo lief om jezelf of iemand anders cadeau te geven, deze prachtige ketting met een ananas hanger. Gemaakt van metaal met een gouden finish. Hangt op een sierlijk kaartje met een mooie tekst. GRATIS VERZENDING!

€23,00

Sleutelhanger Pineapple

Pimp je sleutelbos of tas met deze prachtige pineapple sleutelhanger met gouden finish. Ook zeer geschikt om cadeau te geven. Zit in een super leuke verpakking. GRATIS VERZENDING!

€19,00

Sleutelhanger Unicorn

Pimp je sleutelbos of tas met deze prachtige unicorn sleutelhanger met gouden finish. Ook zeer geschikt om cadeau te geven. Zit in een super leuke verpakking. GRATIS VERZENDING!

€19,00

Chanel fles met Himalaya zout

Chanel fles met premium Himalaya zout! De korrel heeft een prachtige roze kleur. Met een knipoog naar Chanel. Een eye cather in elke keuken. Een origineel cadeau om te geven, maar zeker ook voor jezelf! GRATIS VERZENDING! GRATIS VERZENDING!

€22,50

Tipitoe 3D footprint blauw

Een prachtige, blijvende herinnering! Maak nu heel eenvoudig en snel een 3D-print van je baby of peuter zijn voetjes. Een heel origineel kraam en/of verjaardagscadeau. In een mooie gift box! GRATIS VERZENDING!

€24,99

Tipitoe 3D footprint roze

Een prachtige, blijvende herinnering van jouw kleintje.

€24,99

All-day Bowls - Denise Kortlever

De naam van het boek zegt het al: De allerlekkerste gerechten in een kom! Licht, makkelijk en ontspannen is wat Denise Kortlever met haar boek wil bereiken. En dat is haar gelukt! Ontbijt, lunch of diner? Alle heerlijke recepten eet je uit een kom!

€24,99

De hippe vegetariër - Isabel Boerdam

Gezond, bewust en vrolijk door het leven! De hippe vegetariër is een boek vol met gezonde bourgondische gerechten. Voor zowel thuis als uit. Vegetarische tips om buiten de deur te eten in heel Nederland, voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

€24,99
Pagina 1 van 4