Modellen Katalyse

Modellen Katalyse
block
block
Min: €0 Max: €550

Lampe Berger Artichaut Ambre/Amber

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€69,99

Maison Berger Paris Originelle

Het allereerste Maison Berger Paris Originelle model die Maurice Berger ooit heeft ontwikkeld in 1905 is opnieuw uitgebracht en het resultaat mag er zijn!

€69,99

Maison Berger Paris Tradition

Dit Maison Berger Paris model Tradition is onderdeel van de zogeheten Vintage Trend. Een waar eerbetoon aan de geschiedenis van Maison Berger Paris

€69,99

Maison Berger Paris Serenity Grise / Grey

Nieuw in de collectie van Maison Berger Paris is de Serenity Grise, die zich kenmerkt door zijn elegante en chique vorm. De Serenity Grise is gemaakt van traditioneel ambachtelijk glas en heeft een mooie grijze kleur, geschikt voor ieder interieur.

€54,99

Maison Berger Paris Serenity Chatain / Honing

Nieuw in de collectie van Maison Berger Paris is de Serenity Chatain, die zich kenmerkt door zijn elegante en chique vorm. De Serenity Chatain is gemaakt van traditioneel ambachtelijk glas en heeft een mooie honing kleur, geschikt voor ieder interieur.

€54,99

Lampe Berger Zeline Bordeaux / Burgundy

Prachtig nieuw model uit de collectie van Lampe Berger! GRATIS VERZENDING!!

€49,99

Maison Berger Paris Origami Fumée

Uniek en modern, is dit nieuwe model uit de collectie van Maison Berger Paris, ontworpen door Utopik Design. We kennen allemaal wel origami, de oud Japanse kunst van het vouwen van papier. En nu dus een ontworpen Lamper Berger die hierop gebaseerd is! GRA

€54,99

Maison Berger Paris Bijou Bleue

Wat een pronkstuk is dit prachtige topmodel van Maison Berger Paris! De limited edition Bijou Bleue is gemaakt van zuiver kristal en met de hand geslepen. Een elegant en sierlijk model. GRATIS VERZENDING!

€550,00

Maison Berger Paris Tocade Marron

Een prachtig nieuw Maison Berger Paris model in de collectie ontworpen door Sylvie de France. Mooie gedraaide lijnen in het glas, waardoor de kleur extra mooi tot zijn recht komt. Dit model zit in een luxe geschenkdoos. GRATIS VERZENDING!

€59,99

Maison Berger Paris Sphére Frosted

Dit Maison Berger Paris model is gemaakt van gelakt glas met stippen die verdiept liggen in het glas. Dit model is gezandstraald voor een mat effect. De frosted kleur maakt deze Lampe berger uniek! Lampe Berger staat voor ongeëvenaard zuiveren en parfume

€54,99

Maison Berger Paris Curve wit

Nieuw in de collectie van Maison Berger Paris Dit prachtige mat witte model! Voor een ieder die van strak en stoer houdt, is dit model echt een topper! Inclusief het parfum Caresse de Coton! GRATIS VERZENDING!

€49,99

Maison Berger Paris starterset vierkant Essentielle Carrée

De meest complete set van Maison Berger Paris Essentielle Carree Cube. Inhoud 2 x 180 ml. Neutraal en een verrassing parfum. Lont, trechter en gebruiksaanwijzing. Maison Berger Paris staat voor ongeëvenaard zuiveren en heerlijke geurverspreiding! GRATI

€44,99
Pagina 1 van 2