Modellen Katalyse

Modellen Katalyse
block
block
Min: €0 Max: €550

Lampe Berger Lampe Berger starterset vierkant

De meest complete set van Lampe Berger. Model Lampe Berger Carree Cube. Inhoud 2 x 180 ml. Neutraal en een verrassing parfum. Lont, trechter en gebruiksaanwijzing. LampeBerger staat voor ongeëvenaard zuiveren en heerlijke geurverspreiding!

€44,99

Lampe Berger Lampe Berger starterset rond

De meest complete set van Lampe Berger. Model Lampe Berger Ronde. Inhoud 2 x 180 ml. Neutraal en een verrassing parfum. Lont, trechter en gebruiksaanwijzing.

€44,99

Lampe Berger Nova Givréet

Het prachtige nieuwe model van Lampe Berger is de Nova Givréet. Met zijn prachtige frosted kleur en originele vorm, is dit een sieraad voor ieder interieur. In de luxe giftbox zit het parfum Orange de Cannelle en is daarom zeer geschikt als gift...

€49,99

Lampe Berger Artichaut Grise

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Artichaut Frosted

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Lampe Berger Sphére Fumée

Deze Lampe Berger gemaakt van gelakt glas met stippen die verdiept liggen in het glas. Dit model is gezandstraald voor een mat effect. De aparte kleur bruin maakt deze Lampe Berger een uniek exemplaar. Lampe Berger staat voor ongeëvenaard zuiveren e...

€54,99

Lampe Berger Bijou Bleue

Wat een pronkstuk is dit prachtige model van Lampe Berger! De limited edition Bijou Bleue is gemaakt van zuiver kristal en met de hand geslepen. Een elegant en sierlijk model. Verkrijgbaar in twee varianten. GRATIS VERZENDING!

€550,00