Modellen Katalyse

Modellen Katalyse
block
block
Min: €0 Max: €550

Lampe Berger Nova Givréet

Het prachtige nieuwe model van Lampe Berger is de Nova Givréet. Met zijn prachtige frosted kleur en originele vorm, is dit een sieraad voor ieder interieur. In de luxe giftbox zit het parfum Orange de Cannelle en is daarom zeer geschikt als gift...

€49,99

Lampe Berger Nova Champagne

Het prachtige nieuwe model van Lampe Berger is de Nova Champagne. Met zijn prachtige champagne kleur en originele vorm, is dit een sieraad voor ieder interieur. In de luxe giftbox zit het parfum Orange de Cannelle en is daarom zeer geschikt als gift...

€49,99

Lampe Berger Bijou Bleue

Wat een pronkstuk is dit prachtige model van Lampe Berger! De limited edition Bijou Bleue is gemaakt van zuiver kristal en met de hand geslepen. Een elegant en sierlijk model. Verkrijgbaar in twee varianten. GRATIS VERZENDING!

€550,00

Lampe Berger Bijou Amethyste

Wat een pronkstuk is dit prachtige model van Lampe Berger! De Bijou Amethyste is gemaakt van zuiver kristal en met de hand geslepen. Een elegant en sierlijk model. GRATIS VERZENDING!

€550,00

Lampe Berger Sphére Frosted

Deze Lampe Berger is gemaakt van gelakt glas met stippen die verdiept liggen in het glas. Dit model is gezandstraald voor een mat effect. De frosted kleur maakt deze Lampe berger uniek! Lampe Berger staat voor ongeëvenaard zuiveren en parfumeren.

€49,99

Lampe Berger Artichaut Frosted

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Artichaut Grise

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Artichaut Ambre/Amber

Lampe Artichaut, is een prachtige lampeberger Art Déco heruitgave van de jaren 1920. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Quadri Satinée / Frosted

Design ontmoet elegantie met dit model van Lampe Berger. Quadri Satin is een origineel rechthoekig ontwerp, met afgeronde hoeken. Een modern model met frosted satijnen afwerking! Past bij elk interieur. GRATIS VERZENDING!

€54,99

Lampe Berger Athena Grise Fumee

Dit model van Lampe Berger is gebaseerd op de antieke modellen. Met zijn elegante silhouet en zijn opengewerkte dop is dit een uniek exemplaar. Uitgevoerd in een mooie grijze tint en daarom past dit model in elk interieur. GRATIS VERZENDING!

€65,00

Lampe Berger Giftset Cocoon Grey / Grise

Dit prachtige model van Lampe Berger is van grijs glas. Afgewerkt met een prachtige satijnglans en zeer geschikt om elk interieur een origineel accent te geven. Bij deze giftset zit het heerlijke Huisparfum Santal Envoutant. GRATIS VERZENDING!!!

€42,99

Lampe Berger Giftset Cocoon Frosted / Givrée

Dit prachtige model van Lampe Berger is van frosted glas. Afgewerkt met een prachtige satijnglans en zeer geschikt om elk interieur een origineel accent te geven. Bij deze giftset zit het heerlijke Huisparfum Santal Envoutant. GRATIS VERZENDING!!!...

€42,99
Pagina 1 van 2